Mindennapjaim

Kedves Mindenki, akik olvastok!
Hosszú évek óta írok blogot, tudjátok jól.
Magamról, a családomról, mindennapjaimról, az Életemről.
De nem itt. Máshol. Most azonban arra kényszerültem, hogy azt a másik blogot, azt a régit, jól ismertet, agyon olvasottat bezárjam.
Az oka prózai. Nem kapok több tárhelyet.
Így a mai napon itt ünnepélyesen megnyitom, ott pedig fájó szívvel lezárom életem publikus eseményeinek közzétételét.
Bízom abban, hogy aki ott olvasott, itt sem hagy el.
Aki pedig itt csatlakozik, és érdeklik az előzmények, ezen a címen megtalálja .......a régi életemet :-)

www.andi-tiffany.freeblog.hu

Nos, akkor vágjunk bele!

2013. november 11., hétfő

A víz

Szeretem a vizet :-) Vizet iszom ragacsos levek helyett, imádok vízben fürödni, és csak úgy egyszerűen ülni a vízparton és gyönyörködni benne :-)
Még jobban vonzódom a vízhez, amióta olvastam spirituális jelentőségéről, információ hordozásról, a víz programozhatóságáról.
Az elmúlt napokban több cikket is olvastam, amiben nagyon erősen ajánlották a napi 2-3 liter víz fogyasztását. Bevallom, soha nem mértem, mennyit iszom egy nap. Sokat. Reggel hirtelen felindulásból vettem egy 1,5 literes ásványvizet, mert most már roppant kíváncsi lettem, mennyi is annyi :-)
Ééééés....döbbenet. Délután 5-ig nem fogyott el a fele :-(  Igaz, ittam napközben kávét és 1-2 csésze tejet, de hol van ez a napi 3 litertől??? Totál letaglózott a látvány és a felismerés :-( Nem is iszom eleget...és pláne nem sokat :-(

Este elugrottam a háziorvoshoz az elkészült labor leletemmel. amin szerencsére csak 2 csillaggal jelzett érték volt, az sem tűnt komolynak...  És döbbenet. Az egyik csillag azt jelezte, és az orvosom ezt tanácsolta, hogy több vizet kell innom!!!   Amindenit....  Úgyhogy, holnaptól nagyon keményen odafigyelek a folyadék bevitelemre. És felhívom a gyerekeim figyelmét is erre, mert nagyon csalóka.....amint az én esetem mutatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése